SABOR LABURISTA STRANKE RADA

701 0

ZAGREB – 2. Saboru Hrvatskih laburista stranke rada, održanom 15. veljače 2015. godine u “L’amour dvorani Zagreb” u Zagrebu.

Pred petu godišnjicu postojanja koja se obilježava 27. veljače, Laburisti su na Saboru stranke izabrali novo rukovodstvo. Vruće žezlo u nasljeđe od Dragutina Lesara, sadašnjeg šefa Kluba zastupnika primila je Nansi Tireli, a prvi pomoćnici su joj Jaroslav Pecnik i Robert Greblički u svojstvu potpredsjednika, te Damir Hrdas u ulozi tajnika. Izabrani su i novi sastavi središnjih tijela koja će se u vrlo kratkom roku konstituirati i krenuti u nove projektne izazove, naravno samo s jednim ciljem – kreiranjem društva pravedne raspodjele, brige za ljude i brige za zemlju!

 

Kao delegati Brodsko-posavske županije učestvovali su Vlatko Greiner (član izborne komisije), Dinko Šporčić, Stanisalv Pajdić (član Radnog predsjedništva Sabora), Darko Novoselović i Zoran Popović.

Tajnim glasanjem uz Vlatka Greinera po funkciji u Nacionalno vijeće izabran je Darko Novoselović (Vrpolje) .

Kandidati iz Brodsko-posavske županije izabrani su i u ostala tijela stranke i to: Dinko Šporčić (Cernik) – član suda časti, Jadran Popović (Sl.Brod)- član nadzornog odbora Zoran Popović (Sl.Brod) član statutarne komisije.

 

Na Saboru su laburisti iz naše županije izabrani u sva tijela stranke, za jedno više nego na prošlom Saboru, što se može ocijeniti kao priznanje dosadašnjem radu naše podružnice.

Related Post

Rezultati izbora

Autor - 07/12/2011 0
NOVA GRADIŠKA, 7. prosinac 2011. – Što se dogodilo s HSS-om, zašto i kome su se priklonili birači na koje…