SAZVANA SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA

1130 0

Vijećnici bi trebali izabrati dva potpredsjednika Vijeća i članove radnih tijela Gradskog vijeća, te godišnja izvješća iz 2015. godine

 

NOVA GRADIŠKA, 29. lipnja 2016. – Prim. doc. dr. sc. Zoran Jukić za sutra je sazvao sjednicu Gradskog vijeća. Po prvi put u ovom sazivu održati će se aktualni sat, a potom bi gradski vijećnici većinom glasova svih članova Vijeća trebali izabrati dva potpredsjednika Gradskog vijeća.

Odbor za izbor i imenovanja utvrdio je prijedlog rješenja za izbor Dubravka Gubića za jednog od potpredsjednika iz redova predstavničke većine i predložio da se drugi potpredsjednik predloži na sjednici iz redova predstavničke manjine (HDZ, HSP AS i Grupe birača Željka Bigovića).

Gradski vijećnici trebali bi izabrati i radna tijela Gradskog vijeća: Odbora za Statut i Poslovnik, Odbora za mjesnu samoupravu i Odbora za javna priznanja i nagrade.

Raspravljat će o godišnjem izvješću o izvršenju Proračuna Grada Nove Gradiške za 2015. godinu, te godišnjim izvješćima i izvršenju Programa gradnje objekata i uređenja komunalne infrastrukture, Programa održavanja komunalne infrastrukture i Plana gospodarenja otpadom.

Iako je već prošlo pola godine, zbog prijevremenih izbora tek sada je na dnevnom redu prijedlog programa rada Gradskog vijeća za razdoblje srpanj – prosinac 2016. i na prvom čitanju nacrt proračuna za 2016. godinu s projekcijama proračuna za 2017. i 2018. godinu.

Related Post

I TO JE MOGUĆE

Autor - 24/01/2013 0
Vinko Grgić, mladi i uspješan arhitekt, vlasnik i direktor tvrtke Entazis, odlučio je svoju uspješnu karijeru vezati za Novu Gradišku