„SIGURNO U PROMETU 22“- Petrovoselski osnovci ponovo najbolji

1184 0

Autor Policija brodsko-posavska, Foto Franjo Samardžić

 

SIBINJ – U utorak, 29. travnja 2022. godine, u Osnovnoj školi Sibinjskih žrtava u Sibinju, u organizaciji spomenute Osnovne škole, Hrvatskog auto kluba, te Policijske uprave brodsko-posavske, za učenike osnovnih škola brodsko-posavske županije, održano je županijsko natjecanje učenika „Sigurno u prometu 2022“.

Na natjecanju su sudjelovali učenici iz ukupno deset škola: OŠ Sibinjskih žrtava, Sibinj, OŠ Ivana Gorana Kovačića, Staro Petrovo Selo, OŠ “Viktor Car Emin”, Donji Andrijevci, OŠ “Ljudevit Gaj”, Lužani, OŠ Ljudevita Gaja, Nova Gradiška, OŠ “Mato Lovrak”, Nova Gradiška, OŠ “Ivan Filipović”, Velika Kopanica, OŠ “Ivan Meštrović”, Vrpolje, OŠ “Hugo Badalić” Slavonski Brod te učenici OŠ “Sikirevci” iz Sikirevaca.

Temeljem rezultata znanja prometnih i sigurnosnih pravila (teoretski dio) koji se provodio u informatičkim učionicama „on-line“ i vožnjom spretnosti na prometnom poligonu (praktični dio natjecanja), Županijsko povjerenstvo za provedbu natjecanja ”Sigurno u prometu” za osnovne škole Županije brodsko-posavske, izradilo je rang listu natjecatelja i škola:

Pojedinačni rezultati – djevojčice:

  1. mjesto Helena Pandurić, Lužani
  2. mjesto Marija Banjak, S. P. Selo
  3. mjesto Magdalena Jelić, S. P. Selo

Pojedinačni rezultati – djevojčice:

  1. mjesto Dominik Regović, S. P. Selo
  2. mjesto Domagoj Ćosić, D.Andrijevci
  3. mjesto Emanuel Jelušić, S. P. Selo

Ekipni rezultati:

  1. mjesto OŠ Ivana Gorana Kovačića, Staro Petrovo Selo
  2. mjesto OŠ “Ljudevit Gaj”, Lužani
  3. mjesto OŠ “Viktor Car Emin”, Donji Andrijevci

 

Ekipi koja će predstavljati županiju, želimo puno uspjeha na državnom natjecanju „Sigurno u prometu 2022.“, koje će se u razdoblju 17. do 20. svibnja 2022. godine, u Rovinju.

Related Post