SIGURNO U PROMETU – Marko Mlađan, Mirna Kadić i Mateja Šimunović državni su prvaci

1650 0

SLAVONSKI BROD, 31. svibnja 2010. – Županijska ekipa „Sigurno u prometu“ predvođena Matom Šimunovićem, učiteljom tehničke kulture u OŠ „Ivan Goran Kovačić“ Staro Petrovo Selo“, još je jednom potvrdila na državnom natjecanju, ove godine održanom u Zadru, da se u Brodsko-posavskoj županiji preventivno najbolje radi s mladima. U konkurenciji 21 ekipe ekipa BPŽ opet je bila najbolja i osvojila prvo mjesto. Na natjecanju učenika osnovnih škola u poznavanju prometnih pravila i propisa te upravljanja biciklom odžanom pod nazivom „Sigurno u prometu“ Marko Mlađan iz OŠ „Ivana Gorana Kovačića“ Staro Petrovo Selo osvojio je prvo mjesto. Drugo mjesto osvojila je Mirna Kadić iz Gundinaca. Kao prvaci oni će u krajem rujna na Europskom natjecanju koje će se održati u Makedoniji predstavljati Hrvatsku. Mateja Šimunović iz OŠ „Ivana Gorana Kovačića“ Staro Petrovo Selo dijeli treće mjesto, a Andrija Mitrović iz Lužana je dvadeseti.

Sve čestitke Mati Šimunoviću, koji godinama ustrajno radi s mladim Petrovoselcima koji su pronijeli ime OŠ „Ivana Gorana Kovačića“ osvojivši pregršt medalja, a bili su, ne samo državni, već i europski prvaci.

– Kao ekipa osam puta smo bili prvi u Hrvatskoj, a ovo je peti puta za redom. Drugi smo bili četiri puta, a dva puta treći. U pojedinačnom natjecanju 17 učenika Osnovne škole „Ivan Goran Kovačić“ je osvojilo prvo ili drugo mjesto i išli su na europska natjecanja – kaže Mato Šimunović, koji je 2002. godine, u povodu Svjetskog dana učitelja, proglašen najboljim učiteljem u Brodsko-posavskoj županiji.  

Marko Mlađan

Mateja Šimunović, Mato Šimunović i Marko Mlađan

link na web stranicu onovne škole Ivan Goran Kovačić Staro Petrovo Selo

Related Post

VINKOVO U STARCIMA

Autor - 18/01/2012 0
STARO PETROVO SELO, 18. siječanj 2012. – U nedjelju, 22. siječnja, tradicionalno će se u Starcima okupiti petrovoselski vinogradara i…