SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA: Video zanimljivog aktualnog sata

1827 0

NOVA GRADIŠKA, 1. rujna 2020. – Današnja sjednica Gradskog vijeća održana je uz epidemiološke mjere i obvezno nošnje maski. Novinari su mogli samo fotografirati prije početka sjednice i potom napustiti vijećnicu, a ako su htjeli pratiti Aktualni sat mogli su to putem lokalnih radio postaja. Sjednica je održana pod predsjedanjem dr. Ljepše Rakas Vujčić.

Što se događalo na aktualnom satu, koji je unatoč poslovnikom utvrđenih sat vremena trajao sat i 30 minuta pogledajte u video snimci.

Vijećnici su na današnjoj sjednici raspravljali o izvršenju programa održavanja i gradnje komunalne infrastrukture u 2019. godini, te izvješćima o radu Gradskog društva Crvenog križa, Gradske knjižnice, Saveza sportova i Vatrogasne zajednice u 2019. godini, te o izmjenama odluka o davanju u zakup i kupoprodaji poslovnog prostora, korištenju zemljišta i javnih površina, cijeni građevinskog zemljišta u vlasništvu grada. Raspravljali su o produljenju važenja strategije razvoja grada do 31. prosinca 2021. godine i raspisivanju natječaja za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH na području grada Nova Gradiška.

Related Post