SKUPŠTINA OTK „CLASSIC 99“

1724 0

NOVA GRADIŠKA, 26. ožujak 2012. – Redovnu godišnju Skupštini članovi OTK „Classic 99“ održali su u subotu u nazočnosti predstavnika drugih oldtimer klubova i gostiju iz Banja Luke s kojima održavaju prijateljske odnose,

te zamjenika gradonačelnika Milana Mateše i predsjednika Zajednice tehničke kulture Nova Gradiška Slavka Podgornjaka. Skupština je prihvatila izvješća o radu i blagajničkom poslovanju, koja je podnio predsjednik Krešimir Knežević, te izvješće Nadzornog odbora koje je podnio Dejan Ivanković.

 

Uručena su priznanja svima kolji su u protekloj godini doprinijeli radu kluba, članovima kluba koji su uspješno obnovili svoje stare metalne ljubimce, te prijateljskim klubovima iz drugih mjesta s kojima se druže i sudjeluju na oldtimer manifestacijama.

 

Pozdravljajući nazočne, Slavko Podgornjak, je upozorio na skromnost predsjednika Krešimira Kneževića koji u izvješću nije naveo više priznanja koje je OTC „Classic 99“ dobio u 2011. godini, a i on osobno za vođenje kluba. Milan Mateša je, ističući aktivnosti koje afirmiraju rad kluba ali i Novu Gradišku, kazao kako će OTC „Classic 99“ i dalje imati potporu gradske vlasti.

 

Od značajnih aktivnosti u prošloj godini istaknimo OTC susrete održan u svibnju i srpnju, Biciklijadu starih bicikala održanu u rujnu, te predstavljanje kluba na Danima tehničke kulture u prosincu.

Priznanja, o kojima je govorio Slavko Podgornjak, potvrđuju uspješan rad kluba. OTC „Classic 99“ dobio je u povodu Dana Brodsko-posavske županije Povelju ZTK Brodsko-posavske županije, a u povod u Dana grada Nove Gradiške, Medalju grada dobio je Krešimir Knežević.

 

Ova će godina, uz redovne manifestacije i oldtimer susrete, za OTK „Classic 99“ biti u znaku obilježavanja stote obljetnice prvog automobila u Novoj Gradiški.

Related Post

AKCIJE DOBROVOLJNOG DARIVANJA KRVI

Autor - 24/06/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 24. lipnja 2014. – Gradsko društvo Crvenog križa Nova Gradiška poziva dobrovoljne darivatelje krvi s područja bivše novogradiške…