SLAVONIJA U CRIKVENICI

1021 0

NOVA GRADIŠKA, 17. lipnja 2014. – U organizaciji Udruge branitelja proizvođača “Panonija”, suorganizaciji turističkih zajednica Grada Crikvenice i Brodsko-posavske županije te pod pokroviteljstvom Grada Crikvenice,

Brodsko-posavske županije i Vinarije “Dragun” Ilok u Crikvenici je od 13. do 15. lipnja 2014.g. održan “Sajam slavonskih proizvoda”.

Na središnjem gradskom trgu u Crikvenici Slavoniju su na tridesetak štandova s raznovrsnom ponudom izvornih domaćih proizvoda predstavili izlagači iz Vukovarsko-srijemske, Brodsko-posavske i Osječko-baranjske županije. Novogradiški su kraj predstavili Obrt za proizvodnju kolača „Mađarica“, Udruga „Tkanica“, Domaća radinost Klikić, OPG Sokić, Udruga „Zlatne ruke“ i OPG „Arić“.

U subotu 14. lipnja 2014.g. gradonačelnik Grada Crikvenice Damir Rukavina organizirao je prijam župana Brodsko-posavske županije Danijela Marušića, dožupana Brodsko-posavske županije Davora Vlaovića, zamjenice gradonačelnika Grada Nove Gradiške Ljiljane Lukačević i direktora Turističke zajednice Brodsko-posavske županije Petra Huljića, a na sastanku se razgovaralo o mogućnostima gospodarske i turističke suradnje Brodsko-posavske županije, Grada Nove Gradiške i Grada Crikvenice, kao i mogućnosti potpisivanja pripadajućeg Sporazuma o suradnji. (Autor Grad Nova Gradiška)

Related Post