SNIMANJE KALENDARA «Velike i male zvijezde» U TERMAMA SVETI MARTIN

1690 0

U LifeClass Termama Sveti Martin od ponedjeljka 3. listopada počinje već tradicionalno snimanje trećeg po redu kalendara «Velike i male zvijezde». I ove će godine kalendar na jednom mjestu okupiti mnogobrojne poznate osobe

iz javnog života Hrvatske, a sve s jednim zajedničkim ciljem – pomoć djeci sa sindromom Down.

 

Nakon velikog uspjeha dosad snimljena dva kalendara volonterskog dvojca Tamare Peras i Vjerana Žganca Rogulje koji su cijeli projekt osmislili i pokrenuli još prije pet godina, «Velike i Male zvijezde» postale su prepoznatljive ne samo u Hrvatskoj, već i daleko izvan granice naše zemlje. Nije ni čudo, s obzirom da je riječ o vrlo humanoj namjeri prikupljanja novca za prijeko potrebne terapije i rehabilitacije djece sa sindromom down, jer nije nikakva tajna da je država novac za djecu s teškoćama u razvoju svela na minimum.

 

Srećom, u maloj Hrvatskoj ima puno ljudi velikog srca koji su i ovaj put dali nesebičnu podršku te će svojim prisustvom na kalendaru i ove godine pomoći u ostvarenju ovog projekta. Neke od Velikih zvijezda, još većeg srca, ove godine su: glumci popularne serije «Zlatni Dvori» – Matko Knešaurek i Katarina Baban; voditelji Globotomije – Mirko Fodor i Andro Tomović; jedan od najjačih novinarskih autoriteta u Hrvatskoj i poznato lice NOVE TV – Andrija Jarak; zvijezda serije «Novine» koja u listopadu kreće s emitiranjem na HRT-u – Zijad Gračić; glumac – Ivica Pucar; kraljica estrade – Jelena Rozga, pjevač – Petar Grašo; frontmen grupe Vatra – Ivan Dečak te zvijezda RTL-ovog kuharskog showa «3,2,1, Kuhaj» i poznati zagrebački kuhar -Tomislav Špiček.

 

I ove godine, iza potpisa kalendara stoji trojac – volonteri i autori projekta Tamara Peras i fotograf Vjeran Žganec Rogulja kao i predsjednica Udruge za sindrom Down Međimurske županije Višnja Horvat.

 

Također, sve to ne bi bilo ostvarivo bez dugogodišnjih partnera projekta poput HNK Varaždin koji je osigurao potrebne rekvizite za snimanje te Studio kose Boris. Naravno, tu su i Terme Sveti Martin kao stari partner gdje se Velike i male zvijezde druže.

Related Post

DJEČJI FORUMAŠI U SABORU

Autor - 23/06/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 23. lipnja 2014. – Dana 16. lipnja Sabor Republike Hrvatske posjetili su Dječji forumaši iz Banove Jaruge, Dubrovnika,…