STANJE SIGURNOSTI – 18-godišnjakinja uhvaćena u krađi

1110 0

9. svibanj 2012. – Na području Policijske uprave Brodsko

-posavske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 11 kaznenih djela od kojih su svih 11 kaznenih djela iz općeg kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta 10 kaznenih djela su imovinska kaznena djela i to dva kaznena djela „Teška krađa“, pet kaznenih djela „Krađe“ i tri kaznena djela „Oštećenja tuđe stvari“.

 

Što se tiče stanja sigurnosti u cestovnom prometu, na prometnicama Policijske uprave brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata dogodile su se dvije prometne nesreće od kojih jedna prometna nesreća s ozlijeđenim osobama i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama jedna osoba je zadobila lake tjelesne ozlijede.

 

Tijekom protekla 24 sata evidentiran je i jedan prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

 

Sinoć oko 23 sata u Slavonskom Brodu policija je uhitila 18-godišnjakinju s područja općine Garčin zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Teška krađa“ (provaljivanjem) u jedan od poštanskih ureda u Slavonskom Brodu. Tom prilikom policija je spriječila djevojku prilikom izlaska iz prostorija poštanskog ureda u namjeri da iznese veći broj mobilnih telefonskih uređaja. Policija je na mjestu događaja obavila očevid, te provodi daljnje kriminalističko istraživanje.

Related Post