SUDAR NA AUTOCESTI – Dvoje teško ozlijeđenih

1158 0

NOVA GRADIŠKA, 15. svibnja 2010. – Neprilagođena brzina i nedržanje razmaka uzrok su teške prometne nesreće koja se dogogdila na autocesti kod Nove Gradiške. Teško su ozlijeđene dvije osobe koje su sa opasnim po život dovezene u novogradišku Opću bolnicu. Teške tjelesne ozljede opasne po život zadobila je suvozačica S.Č. 24-godišnja supruga vozača I. Č. (24) koji je zadobio teške tzjelesne povrede.

 Vozač je upravljao osobnim automobilom marke „Hyundai Accest“ (ZG registarskih oznaka i broja) nije držao potreban razmak prilikom kretanja iza drugog vozila. Prednjim dijelom svog vozila udario je u stražnji lijevi dio priključene prikolice na teretni automobil marke „Mercedes Actros“ (SRB nacionalnih oznaka i broja), kojim je upravljao 54-godišnji državljanin Srbije. Nakon udara osobni automobil je sletio sa autoceste na travnatu površinu. Protiv vozača slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Novoj Gradiški zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo izazaivanja prometne nesreće. (F.S.)

Related Post

PREVRNUO SE TRAKTOR

Autor - 17/10/2016 0
SLAVONSKI BROD, 17. listopada 2016. – Policija je zaprimila dojavu o prometnoj nesreći, odnosno prevrtanju traktora, u kojoj je poginuo…