TEŠKA KRAĐA

836 0

GORNJI BOGIĆEVCI, 11. rujan 2014. – Policijski službenici su jučer dovršili kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom s područja općine Gornji Bogićevci zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška krađa.

Muškarac je osumnjičen da je u razdoblju od siječnja do lipnja ove godine na dionici željezničke pruge od mjesta Bodegraj do mjesta Rajić otuđio oko 590 metara podzemnog kabla, vlasništvo talijanske tvrtke s podružnicom u Zagrebu i time oštetio ovu tvrtku za više desetaka tisuća kuna. Policija će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu dostaviti posebno izvješće kao nadopunu kaznene prijave za kazneno djelo teške krađe.

 


 

Zbog sumnje u ilegalno posjedovanje oružja policija je jučer nad 44-godišnjakom s područja općine Donji Andrijevci provela kriminalističko istraživanje. U sklopu ovog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su kod 44-godišnjaka pronašli i uz potvrdu oduzeli jedan pištolj, kalibra 9 mm i jednu pušku s prigušivačem, kalibra 5,6 mm, zbog čega će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu za kazneno djelo nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Related Post

POLICIJA BRZO ULOVILA LOPOVE

Autor - 07/02/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 7. veljače 2013. – Policija je jučer Slavonskom Brodu, Novoj Gradiški i Vrpolju dovršila kriminalistička istraživanja nad sedam…