Trećeligaši startaju 25. veljače

918 0

30. siječanj 2012. – U Osijeku je održan plenum klubova 3. Hrvatske

nogometne lige, skupina istok, pod vodstvom predsjednika Novogradiščanina dr.Damira Japundžića. Plenumu nisu bili nazočni predstavnici Slobodnice, BSK-a i Oriolika, koji su opravdali izostanak, dok je iz Vukovara stigao dopis gdje Vukovarci javljaju da su odustali od daljeg natjecanja u 3.HNL. Tako će se proljetni dio prvenstva igrati s 15 momčadi. Jedan klub će svako kolo biti slobodan, a taj klub neće dobivati bodove, ali će se priznati svi postignuti jesenski rezultati.

 

Nakon dr. Japundžića, usmena izvješća podnijeli su o jesenskom dijelu prvenstva povjerenik za natjecanje Željko Bel, povjerenik za suđenje Novogradiščanin Branislav Petrović, disciplinski sudac Vinkovčanin Antun Menđušić i povjerenik za sigurnost Marin Kekez iz Nuštra,

 

Dogovoreno je da proljetni dio prvenstva počne 25. veljače, a završi 26. svibnja. Jedno kolo (29.) odigrat će se preko tjedna (srijeda 23. svibnja). Dogovoreno je da se u slučaju lošeg vremena početak pomakne za jedan tjedan kasnije, što bi značilo da bi se još jedno kolo u tom slučaju igralo preko tjedna. Plenum je pored natjecateljskih sadržaja raspravljao i o drugim temama, gdje je posebno mjesto rasprave zauzelo pitanje natjecanja mladeži u svim dobnim kategorijama.

Related Post