TRIJEZNIO SE U PRITVORU: Upravljao osobnim automobilom s 2.48 promila alkohola

1260 0

GORNJI BOGIĆEVCI / SLAVONSKI BROD – Na području Općine Gornji Bogićevci, policijski službenici Policijske postaje Okučani, dana 1. kolovoza, oko 22.20 sati, obavljali su pojačan nadzor nad prometom. Pritom su utvrdili da 47-godišnjak upravlja osobnim automobilom s 2.48 promila alkohola u organizmu. Alkoholizirani vozač je isključen iz prometa i zadržan u policiji do otriježnjenja. Policijski službenici protiv 47-godišnjaka podnose prekršajnu prijavu Prekršajnom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Polomljena stabla oštetila dva automobila

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, jučer (1. kolovoza), intervenirali su u dva slučaja nakon dojave o oštećenju osobnih automobila, na području Slavonskog Broda. Po dolasku na mjesto događaja prve dojave, u Čavličkom kraju, utvrđeno je, da je oko 13.30 sati, uslijed jakog nevremena i vjetra iščupano stablo kestena, koje je palo na parkirani osobni automobil (vlasništvo 58-godišnjaka). U drugom slučaju, u Dudinjaku, također je uslijed jakog vjetra puknula grana oraha i pala na parkirani osobni automobil (vlasništvo 50-godišnjaka).

Related Post

Župa Kraljice svete Krunice

Autor - 26/12/2019 0
NOVA GRADIŠKA, 26. prosinac 2019. -Tradicionalni blagoslov obitelji Župi Kraljice svete Krunice započinje iza božićnih blagdana, točnije na Svetog Ivana…