TUKLI SE DRVENIM PALICAMA

990 0

BUKOVLJE 12. studeni 2010. – Nakon što je zaprimljena dojava o tučnjavi u Bukovlju, policijski službenici su upućeni na mjesto događaja. Utvrdili su da je oko 23.30 sati došlo do tučnjave između više osoba i to pet muškaraca u dobi od 20 do 48 godina s područja općine Bukovlje s jedne strane i više muških osoba s druge strane, koji su napali prvu skupinu drvenim palicama i zadali im više udaraca po glavi i tijelu. Nakon toga su se udaljili u nepoznatom smjeru. Ozlijeđene osobe su prevezene na ukazivanje liječničke pomoći u bolnicu u Slavonskom Brodu, gdje su kod četvorice utvrđene tjelesne ozljede, dok je jedna osoba teže ozlijeđena i zadržana na daljnjem liječenju.

 

Policija raspolaže određenim saznanjima o osobama iz druge skupine koja je sudjelovala u ovom sukobu i nastavlja daljnji rad u cilju njihova pronalaska i podnošenja odgovarajućih pismena. (PUBP)

Related Post

KAKO SE RIJEŠITI SUSJEDOVOG PSA?

Autor - 20/03/2015 0
SLAVONSKI BROD, 20. ožujak 2015. – Policija je jučer 43-godišnjakinji sa područja općine Vrpolje, uručila prekršajni nalog zbog prekršaja protiv…