U NEDJELJU SVEČANO OTVARANJE: Paljenjem prve adventske svijeće počeo Advent u našem gradu

1051 0

Tekst i foto Jakša Samardžić

 

NOVA GRADIŠKA, 2. prosinca 2023. – Kiša i vjetar za sutra su odgodili prigodno otvaranje ovogodišnjeg Adventa u našem gradu. Na kružnom toku kod župne crkve uz nastup Župnog crkvenog zbora Sara Šefer upalila je prvu adventsku svijeću u nazočnosti gradonačelnika Vinka Grgića, predsjednice Gradskog vijeća i direktorice Turističke zajednica grada Nova Gradiška Dinke Matijević i velečasnog Maria Sanića, župnika župe Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije.
Iako će se klizalište sutra službeno otvoriti na njemu se sinoć već klizalo.

Sutra u 16 sati na pozornici u Čarobnoj šumi (gradski park) POOP CIRKUS održat će predstava „Janko luta duž božićnog puta“, a u 17 sati predsjednica Dječjeg gradskog vijeća otvoriti će klizalište. Nastupiti će Plesni studio Marine Mihelčić, a doći će i Djed Božićnjak.
Svečano otvaranje Adventa u našem gradu planirano je u 17,40 sati uz nastup Plesnog studija Marine Mihelčić i gradskih mažoretkinja, a potom će koncert održati Gradska glazba.

Related Post

Poziv na testiranje 

Autor - 11/08/2023 0
Na selekcijski postupak pozvani su kandidati/kandidatkinje čije su molbe zaprimljene nakon 17. srpnja 2023. godine    FOTO: ilustracija    POZIV…