U prometnoj nesreći u Bodovaljcima smrtno stradao 25-godišnjak

3904 0

NOVA GRADIŠKA, 6, veljače 2021. – Noćas, u 23.15 sati, u Bodovaljcima, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 25-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom, te je ne držeći se strane kretanja, prešao na suprotnu prometnu traku, zahvatio travnatu površinu i udario u betonski šaht i zaštitnu ogradu mosta odvodnog kanala. Automobil se potom odbio preletjevši preko kanala, kojom prilikom je udario u dva drvena i betonski stup niskonaponske mreže. Od jačine udara u drvene stupove došlo je do puknuća stupova i više metalnih vodova te prestanka isporuke električne energije. U ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao 25-godišnjak.

Na mjestu događaja intervenirali su pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Staro Petrovo Selo, radi izvlačenja tijela 25-godišnjaka. Također su obavješteni djelatnici HEP-a radi saniranja štete na stupovima i električnim vodovima. Tijekom trajanja očevida od 23.40 do 5.30 sati, promet je županijskom cestom 4178 bio zatvoren i preusmjeravan obilazno.
O prometnoj nesreći je obaviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu.

Related Post