U PROMETNOJ NEZGODI U KOSOVCU POGINUO MILENKO ŠURKALOVIĆ

1193 0

27. Svibnja 2011. – U prometnoj nezgodi koja se dogodila sinoć oko 19.05

sati u Kosovcu tri su osobe povrijeđene, a od zadobivenih ozljeda u Općoj bolnici Nova Gradiška preminuo je Milenko Šurkalović (54).

Teške tjelesne ozljede zadobila je Martina Jugović (27). Sa brojnim prijelomima ekstremiteta, povredama glave i prsišta te oštećenja kralježnice prebačena je na jedinicu intenzivne njege u brodsku Bolnicu. U Traumatološku kliniku u Zagreb prebačen je Žarko Derežanin (46) sa nagnječenjem glave, povredom kralježnice i oduzetošću sva četiri ekstremiteta. Kako je priopćila policijska uprava brodsko-posdavska prometna nesreća se dogodila kad je 54-godišnjak (Milenko Šurkalović) upravljajući osobnim automobilom Opel Astra u zavoju ulijevo izgubio nadzor nad upravljačem i prešao na suprotnu prometnu traku, te se u zanošenju vratio u prometnu traku kojom se prethodno kretao. Vozilo je potom prešlo preko travnate površine i sletjelo u odvodni kanal, prevrnuvši se na bočnu stranu, pri čemu je u daljnjem kretanju središnjim dijelom udarilo u stup javne rasvjete. U ovoj prometnoj nesreći 54-godišnji vozač je zadobio ozljede od kojih je preminuo u bolnici u Novoj Gradiški, a njegovu smrt je liječnica konstatirala u 20.30 sati. Teške tjelesne ozljede je zadobila 27-godišnja suvozačica, dok je 46-godišnjak koji je od siline udara ispao iz vozila lakše ozlijeđen. Obadvoje su zadržani na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški.

Po nalogu istražnog suca nad mrtvim tijelom vozača, danas će se obaviti obdukcija. U vezi prometne nesreće policija dostavlja izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Novoj Gradiški.

 

Related Post