U SMRTIĆU IZORAO GRANATU IZ 2. SVJETSKOG RATA

857 0

8. ožujak 2012. – Jučer je na području policijske uprave

evidentirano osam kaznenih djela, od čega šest protiv imovine, jedno protiv sigurnosti platnog prometa i poslovanja i jedno protiv slobode i prava čovjeka i građanina. U području prometa dogodile su se tri prometne nesreće od kojih jedna s ozlijeđenim osobama i dvije s materijalnom štetom. Pritom je jedna osoba lakše ozlijeđena. Evidentiran je jedan prekršaj iz Carinskog zakona i jedan iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Od ostalih događaja zabilježen je jedan požar bez štete i jedan slučaj pronalaska oružja.

 

Oko 8.10 sati, jučer na području općine Gornji Bogićevci, 40-godišnjak je policiji dojavio kako je u blizini Smrtića, prilikom oranja na svojoj njivi pronašao oružje. Policijski službenici protueksplozijske zaštite su utvrdili da je riječ o minobacačkoj granati koja potječe iz II. Svjetskog rata, koju su na siguran način uništili.

 

Jučer oko 22.20 sati u Slavonskom Brodu, Kumičićeva ulica, prometni policajci su evidentirali prekršaje u području prometa. Utvrdili su da 32-godišnjak upravlja osobnim automobilom Mercedes prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima „B“ kategorije i pod utjecajem alkohola. U njegovu organizmu su alko-testom očitali koncentraciju alkohola u iznosu od 1,95 promila. Policija je 32-godišnjaka zadržala u službenim prostorijama do otriježnjenja. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.

 

Related Post