U subotu bitne utakmice Sloge, Slavonke i odbojkašica

1159 0

29. ožujak 2012. – U idući subotu imat ćemo u Novoj Gradiški

bogat nogometno-rukometno-odbojkaški program. Novogradiški rukometaši su na gostovanju, nogometaši Mladosti iz Cernika su u Đakovu, a nogometaši Slavena iz Ljupine u Podvinju. Stoga, sva pozornost sportske javnosti je uspjerena na tri izvrsna sportska događaja.

 

Prvi će biti u 16,30 kada nogometaši Sloge igraju izuzetno važnu utakmicu sa visoko plasiranom momčadi Tomislav Panom iz Donjih Andrijevaca koji drže drugo mjesto na prvenstvenoj tablici. Bit će to utakmica koju zaista vrijedi vidjeti, tim više, jer su našim nogometašima izuzezno važni bodovi. A, momčad Sloge igra sve bolje i u stanju je načiniti iznenađenje i pobijediti vrlo dobre goste.

 

Samo pola sata kasnije, u 17 sati, u našoj gradskoj sportskoj dvorani vodit će se isto tako žestoki boj, jer gostuje vrlo neugodna ekipa Garčina, koja, iako je novak u ovom natjecanju, ima konstantu niza dobrih igara, pa će to biti u neku ruku pravi županijski derbi. Međutim, i naša ekipa Slavonke igra u dobroj formi, posebno na domaćem terenu, pa se očekuje pobjeda, ali neće nedostajati borbe i dosta truda da se to ostvari. Podrška publike je stoga dobro došla.

 

Neposredno nakon te utakmice u 19 sati je šlager večeri jer se naše sjajne prvoligašice, članice Ženskog odbojkaškog kluba, utakmicom protiv splitske ekipe Brda opraštaju od svojih gledatelja, jer je to zadnja prvenstvena utakmica ove sezone. Naše odbojkašice su vrlo dobre četvrte i svakako očekuju pobjedu, pa će to mjesto i zadržati, iako neće biti ni malo lako. Stjecajem okolnosti naše odbojkašice mogle su biti čak i treće da je samo bilo malo više sreće. Ili, ako bi u subotu, recimo, Zadranke pobijedile na gostovanju Drenovu, ali to je realno nemoguće. No, i četvrto prvoligaško mjesto je vrlo dobar plasman, pa je to prilika da gledatelji dođu i srdačno pozdrave naše odbojkašice na kraju ove natjecateljske sezone.

 

Na slici: Željka Safundžić, standardni pivot novogradiške Slavonke.

Related Post