U SUBOTU ORGANIZIRANA REVIJA PASA

915 0

29. siječnja 2012. – U organizaciji kinološke udruge Nova Gradiška

jučer prijepodne organizirana je jedinstvena revija pasa u Novoj Gradiški. Da je revija bila pun pogodak svjedočilo je više od 40 sudionika i natjecatelja sa svojim psima i brojni građani koji su se okupili oko gradske pozornice gdje je revija i upriličena.

 

Sudjelovati reviji je mogao svatko tko je vlasnik ili „gazda“ psa. Mnogi Novogradiščani iskoristili su ovu priliku da svoje ljubimce izvedu među društvo koje još možda nisu upoznali i stekne nove prijatelje, te na taj način iziđu iz svakodnevne rutine.

Sudionici natjecanja su bili svrstani u kategorije i poslije natjecanja svi su nagrađeni zahvalnicama za sudjelovanje na reviji.

 

Ovo je prva revija u našem gradu i jako je velik odaziv. Vrlo sam zadovoljan. To znači da naši građani imaju sluha prema našim ljubimcima, pokazali su interesa i to je prvi korak prema našim daljnjim uspjesima.

Kinološka udruga Nova Gradiška postoji već dugi niz godina s tim da smo mi osnovali sekciju sportskih pasmina unutar kinološke udruge. To je mlada sekcija koja je tek prošle godine krenula sa radom.

Naši daljnji planovi su da se svake godine održi revija ovakvog karaktera kao i nacionalna izložba svih pasmina. – navodi Tomislav Šimota, voditelj uzgoja sportskih pasmina Kinološke udruge Nova Gradiška-sportska sekcija.

Related Post