UBOJSTVO – KONOBAR U SAMOOBRANI NOŽEM USMRTIO KRISTIJANA PERKOVIĆA

1271 0

NOVA GRADIŠKA, 28. srpnja 2010. – Kako je priopćila Policijska uprava Borsko-posavska u 2,40 sati tragično je prošle noći završio život Kristijana Perkovića (38). Alkohol je bio razlog sukoba s konobarom u Caffe disco baru PUB u Gajevoj ulici. Konobar Damir Dautović (39) ga je, kako se danas prepričava u samoobrani ispod pazuha ubo nožem za

 rezanje limuna. Iako je hitna pomoć brzo došla Perkovića nisu mogli spasiti jer je iskrvario. Prije dva dana došao je iz Njemačke gdje živi, kod roditelja u Kovačevac. Cijeli dan proveo je i PUB-u, gdje obično se nalazi i druži se s prijateljima i poznanicima kada dođe u Novu Gradišku. Kristijan Perković završio je na patologije Opće bolnice Nova Gradiška, gdje je obavljena obdukcija, a konobar Damir Dautović na kirurškom odjelu s posjekotinama na prsima od razbijene flaše. O tome što se desilo prča Dinko Jažo, vlasnik Caffe bara PUB, na temlju saznanja koja je on dobio.

– Kristijan je jučer cijeli dan bio u lokalu, pio i bio pijan. On i konobar su se poznavali jer je Kristijan, kada dođe iz Njemačke, bio naš gost. Znao je popiti, ali nije bio agresivan. Kada mu konobar nije htio dati piće jer je pijan, a morao je zatvoriti lokal, Kristijan ga je gađao čašama i flašom, napao ga razbijenom flašom iza šanka gdje su se potukli. Konobar se branio i uzeo što mu je bilo najbliže pri ruci, a to je bio nož za rezanje limuna i ubo ga ispod pazuha. Ovaj me događaj iznenadilo i potresao jer do sada u našem lokalu nije bilo izgreda – kaže Dinko Jažo.

 

Damir Dautović je uhićen i nalazi se pod nadzorom policije u Općoj bolnici. Istražna sutkinja Jadranka Đaković utvrdila je da došlo do sukoba i da Damir Dautović dva puta u prsa nožem ubo Ktristijana Perkovića od kojih je ovaj na mjestu preminuo. Damir Dautović će, kada bude pušten iz bolnice, očekuje se da će to biti sutra, biti priveden županijskom istražnom sucu u Slavonski Brod.  

Dinko Jažo

 

 

 

Related Post

DRAGOVOLJNA PREDAJA ORUŽJA

Autor - 14/01/2013 0
Policija u podrumu kuće pronašla četiri protuoklopne tenkovske mine TMA-3, 11 upaljača za mine i tri sanduka sa ukupno 2960…