ZLOUPORABA OVLASTI – OŠTETIO DRŽAVU I DJELATNIKE ZA VIŠE OD 3 MILIJUNA KUNA

1275 0

NOVA GRADIŠKA, 27. srpnja 2010. – Policijska uprava brodsko-posavska priopćila je danas da je jučer u Novoj Gradiški dovršeno kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom za kojeg su utvrdili da postoji osnovana sumnja da je počinio kaznena djela Zlouporabe ovlasti u gospodarskom poslovanju i Povrede prava na rad i drugih prava iz rada.

 

Policija je kriminalističkim istraživanjem utvrdila da je on kao odgovorna osoba u pravnoj osobi, od listopada 2008. godine do 10. studenog 2009. godine, oštetio proračun Republike Hrvatske, kao i djelatnike poduzeća za ukupno više od tri milijuna kuna.

 

Protiv njega policija podnosi Općinskom državnom odvjetništvu u Novoj Gradišci posebno izvješće kao dopunu kaznene prijave za kaznena djela Zlouporabe ovlasti u gospodarskom poslovanju i Povrede prava na rad i drugih prava iz rada.

Related Post

ZLOUPORABA DROGA

Autor - 05/01/2015 0
SLAVONSKI BROD, 5. siječnja 2014. – Policijski službenici Službe kriminalističke policije, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom na okolnosti počinjenja…