UDRUGA GLUHIH I NAGLUHIH NOVA GRADIŠKA

809 0

NOVA GRADIŠKA, 27. rujan 2013. – U sklopu projekta ‘Vježbe komuniciranja’, podržanog od strane Zaklade Slagalica, koji Udruga gluhih i nagluhih provodi tijekom cijele 2013. godine, održano je nekoliko fotografskih i likovno-kreativnih

radionica, u razdoblju od ožujka do kolovoza. Na istima je sudjelovalo ukupno preko 30 sudionika, svih dobnih skupina- od djece do odraslih. Također, sudionici su bili članovi Udruge- gluhe i nagluhe osobe, ali i pripadnici ‘čujuće zajednice’. Na ovaj način postigli smo veći stupanj inkluzije gluhih i nagluhih osoba u širu društvenu zajednici, veću kvalitetu komunikacije između navedene dvije skupine, te veći osjećaj međusobne tolerancije.

 

 

Nakon što smo, uz pomoć mentora, odabrali najbolje fotografije i likovne radove, ovaj vikend, 28. i 29. 09., započinjemo s ‘Putujućom izložbom’, još jednom od aktivnosti projekta ‘Vježbe komuniciranja’, gdje ćemo predstaviti radove nastale na ovim radionicama.

 

Prva stanica ove izložbe su Okučani, i to tamošnja osnovna škola, gdje organiziramo izložbu koja će se moći pogledati u subotu i nedjelju, u vremenu od 10.00 do 15.00 sati.

 

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane građane šireg novogradiškog područja da nam se pridruže na otvorenju izložbe, u subotu 28.09 u 10.00, te tako podrže naš rad i budu nam prijatelji!

 

Nikolina Jureković

Odnosi s javnošću

UGNG

Related Post

Autor - 01/10/2011 0
  NOVA GRADIŠKA, 1. listopada 2011. – Liga za borbu protiv raka “Zorislav Slović” Nova Gradiška i Udruga volontera Nova…