Udruga gluhih i nagluhih organizirala sportska druženja i maskembal

1071 0

NOVA GRADIŠKA 28. Veljače 2011. – Udruga gluhih i nagluhih Nova Gradiška u proteklu subotu organizirala je sportska natjecanja i druženja u malom nogometu i pikadu. Kako već i priliči dobroj organizaciji gostovale su brojne ekipe i izvan novogradiškog područja. Na turnire su se odazvale i brojne bosanskohercegovačke ekipe iz Banja Luke,

Modriče, Gradiške (Bosanske) dok je ekipa iz Teslića morala otkazati dolazak zbog vremenskih neprilika. Među ukupno 80 gostiju na turniru sudjelovali su i susjedi Požežani.

A u večernjim satima bilo je veselo u Društvenom domu gdje je organiziran i maskembal za članove udruge i brojne goste kao dodjela pehara.

Prisutne je uveselila i bogata tombola. 

 

U malom nogometu pobjednici su domaća ekipa Nova Gradiška dok su drugo i trće mjesto zauzele ekipe iz Banja Luke i Modriče.

 

Muška ekipa Banja Luke u pikadu je odnijela pobjedu ispred drugoplasirane ekipe Nove Gradiške i trećeplasiranih iz Modriče. Na četvrtom i petom mjestu našle su se ekipe iz Požege i Gradiške (Bosanske).

Domaća ekipa je pak izvojevala pobjedu u pikadu u ženskoj konkurenciji ispred drugoplasirane ekipe Banja Luke i trećeplasirane ekipe Modriče.

 

 

Related Post