Udruga „Vrapčići“ organizira manifestaciju „Muzej mentalnog zdravlja u svijetu nejednakosti“

755 0

SLAVONSKI BROD – Udruga „Vrapčići“ povodom obilježavanja Svjetskog dana svjesnosti o mentalnom zdravlju organizira manifestaciju „Muzej mentalnog zdravlja u svijetu nejednakosti“. 

    Manifestacija „Muzej mentalnog zdravlja u svijetu nejednakosti“ održat će se u subotu, 9. listopada 2021. godine u vremenu od 9 do 13 sati na Korzu u Slavonskom Brodu.

   S obzirom da je ovogodišnja tema Svjetskog dana svjesnosti o mentalnom zdravlju „Mentalno zdravlje u svijetu nejednakosti“, cilj navedene manifestacije je približiti građanima mentalno zdravlje kroz podizanje svijesti o važnosti mentalnog zdravlja, pružanje vrijednih informacija o strategijama za unaprjeđenje mentalnog zdravlja i načinima kako zatražiti pomoć. Sve to na zabavan i edukativan način prikazat će se  kroz „muzej na otvorenom“. 

  Budući da je glavna poruka ove manifestacije upravo „mentalno zdravlje za sve“, ovim putem  pozivamo  građane da nam se pridruže i zajedno s nama obilježe Svjetski dan svjesnosti o mentalnom zdravlju!

Related Post

ADVENT U POŽEGI

Autor - 08/12/2022 0
Autor: TZPSŽ Ovogodišnji koncept „Adventa u Požegi“ koji će trajati od 26. studenog do 31. prosinca temelji se na kulturnoj,…