Udruge volontera

2099 0

NOVA GRADIŠKA, 25. siječanj 2012. – Još jednu hvale vrijednu tribinu, prvu ove godine, jučer je u gradskoj vijećnici organizirala Udruge volontera Nova Gradiška.

Temu obiteljske veze, na temelju vlastitih iskustava iz mnogobrojne obitelji u kojoj je šestero djece, prezentirali su Scott i Jayne Cuidon, osebujan američki par koji smatra da nema jedinstvenog recepta koji će jamčiti obiteljski sklad i sreću, te da sretne obitelji znaju da živjeti u skladu, uz međusobno uvažavanje svih članova obitelji, donosi obiteljsku sreću.

 

Scott i Jayne Cuidon, koordinatori rada s obitelji, u braku su od 1990. godine, imaju šestero djece (tri dječaka i tri curice) i žive u Zagrebu od 1994. godine. Scott i Jayne imaju puno godina iskustva u bračnom i predbračnom savjetovanju. Vrlo su traženi govornici koji redovito održavaju konferencije za roditelje, bračne parove, te zaručnike.

 

Ako želite više informacija o obitelji Cuidon, slobodno im se obratite na email: scot…@yahoo.com. Što sve radi i propagira bračni par Cuidon možete naći na portalu www.obiteljskizivot.comRelated Post