UHIĆEN 40-GODIŠNJAK

1728 0

NOVA GRADIŠKA, 7. veljače 2014. – Policija je jučer oko 18 sati uhitila 40-godišnjaka iz Nove Gradiške zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.

Osumnjičen je da je neposredno prije uhićenja u jednom ugostiteljskom objektu u Novoj Gradiški u alkoholiziranom stanju iza pasa hlača izvadio vatreno oružje, pištolj s kojim je nekontrolirano mahao. U tom trenutku u pištolju se nalazilo jedno streljivo u cijevi i šest komada u spremniku pištolja dok se u prostoru ugostiteljskog objekta nalazilo više osoba kod kojih je muškarac izazvao strah i opasnost za njihov život. Policija je od njega uz potvrdu oduzela pištolj koji je ilegalno posjedovao, dva spremnika za streljivo i 14 komada pripadajućeg streljiva.

 

Temeljem naloga suda policija je napravila i pretragu doma i prostora koje koristi osumnjičeni i tom prilikom pronašla 28 komada streljiva koje je uz potvrdu od njega oduzela. Protiv 40-godišnjaka policija će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu za kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.

Related Post