Uspješni nastupi stolnotenisača Strmca

952 0

28. ožujak 2012. – U zaostaloj utakmici 18. kola 2.

Hrvatske lige, Slavonska regija, zapad, seniori Strmca gostovali su u Sibinju i pobijedili istoimenog domaćina minimalnim rezultatom 4:3. Napomenimo, da su domaćini vodili s 3:1, nakon čega su naši igrači sretno i spretno preokrenuli rezuiltat i zasluženo pobijedili. Dvije pobjede ostavrio je Dražen Jelančić, a po jednu Petar Čalušić i David Vidić. Strmac nakon 18. kola zauzima solidno 7. mjesto u konkurenciji 12 momčadi sa 9 pobjeda i 9 poraza.

 

U nedjelju je u Slavonskom Brodu druga momčad Strmca odigrala utamice 13., 14. i 15. kola 3. Hrvatske lige, zapad, i na opće ugodno iznenađenje ostvarila sve tri pobjede i to protiv:Flipa iz Slavonskog Broda rezultatom 4:2, Graničara 2 iz Slav. Broda rezultatom 4:1 i Limpresa iz Pleternice rezultatom 4:2. Izvanredno je igrao Vedran Batalo koji je u 5 pojedinačnih nastupa i 3 u parovima ostvario svih 8 pobjeda. Vrlo dobro mu je asistirao Nemanja Španović sa 4 pojedinačne pobjede i 3 u paru. Za Strmac su još igrali Krešimir Čalušić i Matej Lulić. Strmac 2 nakon 15. kola zauzima dobro 6. mjesto u konkurenciji 10 momčadi sa 8 pobjeda i 7 poraza.

 

U nedjelju u Brestovcu je treća momčad Strmca odigrala utakmice 17. i 18. kola 4. Hrvatske lige, zapad. Izgubili su očekivano od vodeće momčadi Brestovca rezultatom 1:4, ali su u borbi za treće mjesto pobijedili momčad Imie iz Sredanaca rezultatom 4:2. Tri pobjede ostvario je Tomislav Brnčić, jednu Vlado Ivković i jednu par Brnčić-Ivković. Za Strmac je još igrao Tomislav Petrić. Nakon 18. kola Strmac 3 zauzima vrlo dobro 3. mjesto sa 14 pobjeda i 4 poraza u konkurenciji 11 momčadi.

 

Istaknimo da su 3 novogradiška igrača visoko plasirana na pojedinačnoj rang-listi sve tri lige. Tomislav Brnčić je prvi u 4. HL, Nemanja Španović drugi u 3. HL, a David Vidić šesti u 2.HL.

Related Post