VIKEND LOPOVI U AKCIJI

538 0

Ženi kada mu je otvorila vrata otrgnuo lančić s vrata

– SLAVONSKI BROD, 18. kolovoza 2015. – U subotu i nedjelju, policiji je prijavljeno nekoliko teških krađa i krađa, koje su počinili za sada nepoznati počinitelji i to na brodskom, novogradiškom području, Trnjanima i Oriovcu. Pritom su otuđeni razni predmeti: torbice, novčanici, novac, plinska boca, motocikl i dr.

 

Prijavljen je slučaj otuđenja torbice za vrijeme dok je vozač spavao u otključanom vozilu na parkiralištu uz autocestu A3. U jednom slučaju, ženi je otrgnut lančić sa vrata, kada je neznancu otvorila vrata, dok je u drugom slučaju nepoznati počinitelj razbio staklo na vozilu kako bi se domogao torbice iz unutrašnjosti vozila, te je evidentirana i provala u obiteljsko dvorište i otuđenje neregistriranog motocikla.

 

U većini slučajeva obiteljske kuće su bile otključane i jedno skladište otvoreno, što je išlo u prilog počiniteljima kaznenih djela.

 

Ovim kaznenim djelima vlasnici su oštećeni za nekoliko desetaka tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad u cilju pronalaska počinitelja kaznenih djela, pronalaska otuđenih predmeta i podnošenja kaznenih prijava.

Related Post