Vrlo vrijedna pobjeda Sloge

620 0

1. travanj 2012. – Ugodno subotnje poslije podne

svojim navijačima priredili su nogometaši novogradiške Sloge u natjecanju 20. kola Prve županijske nogometne lige pobijedivši na svome terenu po lijepom sunčanom vremenu vrlo dobru momčad Tomislav Pana iz Donjih Andrijevaca sa 2:0 (1:0). Već sama činjenica da su gosti bili drugoplasirana momčad na prvenstvenoj tablici i da se ističu dobrim igrama i rezultatima, trener Sloge Željko Bakunić dobro je taktički, ali i psihički pripremio svoju momčad koja je izvojevala vrlo vrijednu i značajnu pobjedu.

 

Prvi pogodak postigao je Karlo Đurić u 17. minuti (1:0) i to je bio rezultat prvog poluvremena . U nastavku Sloga je i dalje imala terensku inicijativu i već u 52. minuti je povećala vodstvo preko Nikole Radošića (2:0), što je i bio konačni rezultat utakmice. Do kraja susreta Sloga je dobrom taktičkom igrom i čvrstom obranom uspjela sačuvati prednost i imala još nekoliko izglednih prilika. Pobjeda je vrlo značajna za dalji plasman Novogradiščana na prvenstvenoj tablici jer iz utakmice u utamicu momčad trenera Bakunića prikazuje sve bolje igre što je produkt sustavnog rada. Jedino je nezgodno što su čak petorica ključnih igrača i to na domaćem terenu dobila žute kartone, a gosti svega dva.. Menegoni i Bokan dobili su javnu opomenu zbog prigovora glavnom sucu, Ugarković za prigovor pomoćnom sucu, Dokuzović zbog koškanja sa suparničkim igračem, a Radošić zbog odugovlačenja igre.

 

Sloga je  igrala u sastavu:Plavac, Denac, Španović, Đaković, Čavalić, Mutnjaković, Đurić (od 65. Ugarković), Radošić (od 76. Curić), Menegoni ( od 85. Bakunić), Bokan, Dokuzović. Trener Željko Bakunić.

Related Post