ZAJEDNICA TEHNIČKE KULKTURE

1000 0

NOVA GRADIŠKA, 9. prosinca 2013. – U povodu Dana grada Elektrotehnička i ekonomska škola bila je u subotu 7. prosinca domaćin 11. izložbe radova „Dani tehničke kulture“. I ove godine, kao i prethodnih deset,

skupili su se na jednom mjestu svi oni koji vole tehniku, bave se elektronikom i izrađuju nešto za svoju dušu. Prigoda je to da svi oni pokažu svoje radove, razmjene iskustva i druže se međusobno. Posebnost ovakvih susreta je između ostalog i u tome da su zajedno učenici osnovnih i srednjih škola i članovi udruga, odrasli i stariji ljudi. Svi oni dijele istu ljubav prema tehnici i imaju zajedničke teme.

 

Ove godine na izložbi su sudjelovale četiri osnovne škole, dvije gradske škole i škole iz Adžamovaca i Rešetara, dvije srednje, avio modelari. Old-timer klub i radio amateri.

 

Izložbu su otvorili mr.sc. Ante Nikolaš, predsjednik županijske zajednice tehničke kulture i predsjednik Zajednice tehničke kulture Nova Gradiška gospodin Slavko Podgornjak.

 

Škola domaćin je sudjelovala sa pet radova iz područja elektrotehnike i računalstva. Svoje radove su izložili Volf Josip, Hunjak Domagoj, Dario Beligoj, Luka Ruškan, Igor Ivanišević. Svojom inovativnošću i originalnošću pokazali su da se možemo pouzdati u mlade snage.

 

Izložba je zatvorena u 15 sati i svi sudionici su dobili prigodne zahvalnice. Do novih susreta , vidimo se dogodine.

 

Na fotografijama se vidi atmosfera na izložbi i bogatstvo i raznovrsnost uradaka.

 

Pedagoginja Elektrotehničke i ekonomske škole Nova Gradiška

Mira Linjaković, prof. mentor

Related Post