11. rođendan Nacionalne kampanje „Čitaj mi“

370 0

NOVA GRADIŠKA, 3. travanj 2024. – Na Dječjem odjelu Gradske knjižnice Nova Gradiška vladalo je danas veselo raspoloženje. Ravnateljica Marija Bradašić-Mikolčević i knjižnjičari Goran Bašić i Renata Matijašević povodom Međunarodnog dana dječje knjige, 2. travnja ugostili su Stariju jasličku skupinu „Sunašca“ iz DV „Maslačak“ Nova Gradiška i priredili im Rođendansku proslavu.

Nakon radionice koju je vodila Renata Matiješević i s djecom razgovarala o knjizi i čitanju, proslava 11. rođendana Nacionalne kampanje „Čitaj mi“ proteka je u veselom raspoloženju. Djeca su se dobro zabavila i radovala što je bio i cilj ove rođendanske radionice, a doprinos Gradske knjižnjice u poticanju čitanja od „malih nogu“.

Bila je to prigoda da se spomene i rođendan Hansa Christiana Andersena koji je rođen 2. travnja 1805. godine i do današnjih dana ostao je slavni i omiljeni pisac bajki.

Related Post

SA PČELAMA DO ZDRAVLJA

Autor - 06/06/2018 0
VRPOLJE – Policijska postaja Vrpolje i dalje nastavlja sa provođenjem projekta „Prevencijom do zdravlja kroz pčelarstvo kao izvannastavnu aktivnost“. Projekt…