740 0

Pokloni i darovi su znak pažnje s kojima želimo obradovati nama drage osobe. Da to uistinu bude tako i da prigodan poklon, kao znak pažnje, ostane urezan u sjećanje onome kome ga dajemo, nije jednostavno postići jer često nedostaje ideje.

 

Različite prigode zahtijevaju različite darove, a njihovo opremanje, uz materijal, znanje i iskustvo. POKLON GALERIJA u Haulikovoj 2 u Novoj Gradiški, u vlasništvu Blaženke Jakopec, mjesto je gdje će vam, osim ideje kako obradovati dragu osobu, ponuditi široku lepezu poklona za svačiji ukus, koji se bitno razlikuju od masovno dostupnih proizvoda.

Uz to aranžirat će vam poklon koji će uljepšan detaljima biti jedinstven. Time će radost darivanja za obljetnice, rođendane, sklapanje brakova, krštenja, rođenja i druge svečanosti i prigode biti upotpunjena.

Osim po raznovrsnosti ponude POKLON GALERIJA poznata je upravo po pakiranju i aranžiranju, ali i po proizvodnji unikatnih predmeta koje distribuira diljem Hrvatske.

 

Trgovački obrt POKLON GALERIJA osnovan je 1999. godine. Afirmirao se ponudom vlastitih proizvoda i proizvoda drugih proizvođača. Nudi velik izbor poklona za razne prigode, suvenire, unikatne predmete drugih hrvatskih proizvođača, domaću kožnu galanteriju, kristal, keramiku, srebrni i unikatni nakit, umjetničke slike i druge umjetničke radove, knjige za djecu i odrasle, namještaj od prirodnog materijala, šaljive predmete za zabavu i još puno drugih proizvoda.

 

Svi su oni razlog da posjetite POKLON GALERIJU i razgledate ponudu proizvoda koji će u raznim prigodama obradovati vaše najmilije.

Related Post

Autor - 12/08/2011 0
Boutique Yellow posluje od 1998. godine i svojim asortimanom urbane, trendy, svečane i casual odjeće i danas je najbolja destinacija…

t.o. “PAUN”

Autor - 02/05/2014 0
Trgovački obrt PAUN je trgovina mješovitom robom koja u Novoj Gradiški posluje od 2. studenog 1999. godine. Unatoč konkurenciji stranih…

PET SHOP “REA”

Autor - 28/10/2014 0
Iz bogatog asortimana proizvoda za kućne ljubimce „PET SHOP REA“, Benkovićeva 27 Nova Gradiška, preko puta Super Konzuma, izdvaja hranu za…

PET SHOP “REA”

Autor - 16/04/2013 0
Iz bogatog asortimana proizvoda za kućne ljubimce „PET SHOP REA“, Benkovićeva 27 Nova Gradiška, preko puta Super Konzuma, izdvaja hranu…