12 NOVOBOLJELIH U BPŽ: Otkazani Rock Starci i motorijada na Strmcu, otkazuju se i druga masovna događanja

1301 0

SLAVONSKI BROD, 9. srpnja 2020. – Na današnjoj konferenciji za novinare Stožer CZ brodsko-posavske županije potvrdio je 12 novih slučajeva osoba pozitivnih na bolest COVID-19 na području Brodsko-posavske županije. Novooboljelih 11 osoba vezano je uz svadbu u Zagrebu, bilo da su bile na svadbi ili su njihovi kontakti.

Na području brodsko-posavske županije trenutno je 57 aktivnih slučajeva, ukupan broj zaraženih 102, a jedna osoba je preminula.
I danas je od građana zatraženo da se pridržavaju epidemioloških mjera, a organizatore raznih manifestacija i masovnijih događanja da ih ne organiziraju ili da maksimalno poštuju preporuke HZJZ za sprečavanje zaraze bolešću COVID.19.

Načelnik Stožera Stjepan Bošnjaković, uz početak rada Covid ambulanti u Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški najavio je mogućnost uvođenja korištenja zaštitnih maski u svim javnim prostorima.

Zahvalio se organizatorima na području županije koji su otkazali događanja poput festivala Rock Starci, motorijade na Strmcu i drugih manifestacija.

Related Post

POLICIJA SAVJETUJE

Autor - 17/07/2015 0
SLAVONSKI BROD – Zbog ljetnih temperatura građani osvježenje od vrućina i sparina traže u kupanju na rijekama, jezerima, bazenima ili…

ŽUPAN U BRISELU

Autor - 04/04/2014 0
SLAVONSKI BROD, 4. travnja 2014. – Od 2 travnja, u Briselu se održava 106. plenarno zasjedanje odbora regija na kojem…