12. OLDTIMER SUSRETI

818 0

NOVA GRADIŠKA, 8. srpanj 2012. – Stotu obljetnicu automobilizma u Novoj Gradiški Oldtimer klub „Classsic 99“ obilježio je tradicionalnim oltimer susretima. Na dvanaesti međunarodni susret zaljubljenika u stare automobile i motocikle

došlo je iz Hrvatske i susjednih zemalja 150 sudionika sa 80 vozila.

 

Bilo je to za sudionike još jedno cjelodnevno druženje, a za Novogradiščane, Petrovoselce, Novokapelčane i Drežničane prilika da uživaju u ljepoti starih metalnih ljubimaca i odaju priznanje njihovim vlasnicima na trudu i upornosti da ih urede i tako sačuvaju dio automobilske i motociklističke svjetske povijesti.

 

Sudionike su na središnjem gradskom trgu pozdravili Krešimir Knežević, predsjednik Oldtimer kluba „Classic 99“ i zamjenica gradonačelnika dr. Ljepša Rakas-Vujčić, te Ljiljana Siročić, u ime Turističke zajednice Nova Gradiška.

 

Nakon Starog Petrovog Sela, Nove Kapele i Drežnika sudionici su nastavili druženje u Hotelu kralj Tomislav, gdje su im uručena priznanja.

Oldtimer susreti su bili ove godine druga manifestacija koju je obilježavajući stotu obljetnicu prvog automobila u Novoj Gradiški organizirao Oldtimer kluba „Classic 99“.

Related Post

DRUŽENJE BUBAŠA NA STRMCU

Autor - 31/08/2010 0
STRMAC 30. kolovoza 2010. – Protekli vikend, počevši od petka, zbilo se neformalno druženje bubaša, odnosno ljubitelja VW buba i…