18. POLJOPRIVREDNO-PODUZETNIČKE IDEJE NOVA GRADIŠKA 2016.

1814 0

NOVA GRADIŠKA, 20. siječanj 2016. – U Domu kulture i Društvenom domu u Novoj Gradiški, 22. i 23. siječnja 2016. godine održat će se 18. edukativno-izložbena i prodajna manifestacija Poljoprivredno-poduzetničke ideje.

Organizator je Brodsko-posavska županija uz suradnju sa Savjetodavnom službom, HPA, Županijskom gospodarskom i obrtničkom komorom, CTR¬-om, srednjim školama, Turističkom zajednicom, Udruženjem obrtnika i Gradom Nova Gradiška.

 

Otvorenje manifestacije bit će u petak, u 10.00 sati u Domu kulture,

 

Središnja je to gospodarska manifestacija grada Nove Gradiške namijenjena poduzetnicima iz djelatnosti poljoprivrede, prehrambene industrije, stočarstva i usluga vezanih uz njih.

 

Manifestacija je namijenjena poduzetnicima iz djelatnosti poljoprivrede, prehrambene industrije, stočarstva i usluga povezanih s njima, a sadrži edukativne, promidžbeno i prodajne sadržaje. Za plenarni dio Manifestacije, 22. siječnja, predložene su teme iz Programa ruralnog razvoja 2014. – 2020., a drugi je dan rezerviran za predavanja o aktualnostima u pčelarstvu.

 

Istovremeno s edukacijskim programom, održat će se izložba poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, prodajnog karaktera, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava iz svih krajeva Republike Hrvatske.

 

PROGRAM MANIFESTACIJEPROGRAM MANIFESTACIJE

 

 

Related Post

LAG ZAPADNA SLAVONIJA

Autor - 22/09/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 22. rujan 2014. – LAG zapadna Slavonija nastavlja s edukacijama vezanim za zakonsko poslovanje udruga. – Dođite u…