ŽUPA SVETOG VIDA MUČENIKA OKUČANI

1125 0

OKUČANI, 20. siječnja 2016. – U župi sv. Vida Mučenika Okučani u tijeku su pripreme za VI. Biblijsko bdjenje (Danonoćno čitanje Biblije) koje će započeti na Čistu srijedu, 10. veljače 2016. godine.

 

Tim povodom župnik fra Mario Radman zajedno s organizatorima Biblijskih bdjenja (čitačima misnih čitanja) poziva predstavnike svih župa u Hrvatskoj i susjednim zemljama gdje su do sada pročitane Biblije – sv. Pismo tj. održana Biblijska bdjenja, da dođu u Okučane na susret – tribinu koja će se održati u subotu 6. veljače 2016. godine.

Susret će početi sv. Misom u 17,00 sati u župnoj crkvi, nakon koje će se u kripti iste crkve prikazati dokumentarni film “OD POSTANKA DO OTKRIVENJA U OKUČANIMA” koji je napravljen o petogodišnjem iskustvu čitanja Blbije u Okučanima.

Želja organizatora ovoga susreta je podjeliti svjedočanstva i iskustva s dosadašnjim Biblijskim bdjenjima. Ujedno će to biti prigoda za što dublje i bolje upoznanje s ovim događajem, da svjedočimo o moći Riječi Božje.

Molimo Vas da potvrdite svoj dolazak na broj mob. 098/982-6737 ili E-adresu opcina.okucani.orsulic@gmail.com . Kontakt osoba je Milorad Oršulić – Mican.

Za predstavnike iz udaljenih župa bit će osigurano prenoćište kod okučanskih obitelji.

 

MIR I SVAKO DOBRO I DO VIDJENJA U OKUČANIMA

 

Župa sv. Vida Mučenika Okučani

Related Post

EU FONDOVI

Autor - 16/01/2014 0
Okupilo se 20-tak poduzetnika sa područja Okučana, Gornjih Bogićevaca i Dragalića

TRAŽE SE RADNICI

Autor - 18/06/2012 0
OKUČANI, 18. lipnja 2012. – Da Okučanci počnu živjeti od svoga rada, a sve manje ovisiti o socijalnim potporama trebala…

“Daj pet za Vukovar”

Autor - 13/11/2011 0
U povodu obilježavanja 20. godišnjice junačkog otpora i pada grada Vukovara, članovi planinarskog društva Belveder iz Biograda na Moru i…