20 DANA ZATVORA: Ponovo uhvaćen u vožnji automobila bez položenog vozačkog

887 0

NOVA GRADIŠKA, 4. studeni 2019. – U srijedu (30.listopada), oko 21 sat, u Starom Petrovom Selu, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška zaustavili su osobni automobil slavonsko-brodskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 30-godišnji vozač.
Policajci su provjerom utvrdili da vozač automobilom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom te da se radi o recidivistu u prometu nakon čega je uhićen i doveden u Policijsku postaju Nova Gradiška.
U četvrtak (31.listopada), u 9 sati, nesavjesni vozač je uz optužni prijedlog doveden i predan na Općinski sud u Slavonskom Brodu (Stalna služba u Novoj Gradiški) gdje je proveden žurni prekršajni postupak u kojem je 30-godišnjak proglašen krivim i kažnjen kaznom zatvora u trajanju od 20 dana te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 8 mjeseci.

Related Post

OPERATIVNA AKCIJA „MIR I DOBRO“

Autor - 15/12/2015 0
Ovom akcijom policija želi spriječiti svaki oblik nedozvoljenih radnji uporabom pirotehničkih sredstava, oružja i eksplozivnih naprava uslijed čega može doći…