20 GODINA: Slavljenički koncert Tamburaškog sastava ŠIROK ŠOR

1231 0

U prigodi 20 godina osnutka slavljenički koncert 30.travnja održat će Tamburaški sastav ŠIROK ŠOR. Koncert se održava u Kazališno koncertnoj dvorani Ivana Brlić Mažuranić u Slavonskom Brodu s početkom u 19,30 sati.

Posjetitelji slavljeničkog koncerta moći će uživati u bogatom iskustvu sastava utemeljenog s ciljem da doprinese očuvanju tamburaške glazbe. Protekle godine popularnog sastava ispunjene su koncertima, turnejama, albumima. Upornost i kvalitetu ŠIROK ŠOR dokazuje nastupima na najvećim tamburaškim festivalima u Hrvatskoj: «Zlatne žice Slavonije» u Požegi, „Pjesme Podravine i podravlja“ u Pitomači, te na festivalu «Brodfest» u Slavonskom Brodu. Ljubitelji tamburaške glazbe s lakoćom se prisjećaju njihovih hitova: Oko garavo, Grad u srcu mom, A ja lola, Zeleni se livada, Žeravi. Sadašnju postavu sastava čine: Mladen Rakić, Dominik Botica, Danijel Matanović, Mirko Kruljac i Vladimir Lazarić. Dobru atmosferu svečarskog koncerta upotpuniti će i gosti iznenađenja s kojima ŠIROK ŠOR uspješno surađuje. Rezervaciju mjesta možete obaviti na mob. 098 226 707.

Related Post

BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA

Autor - 23/08/2016 0
SLAVONSKI BROD, 23. kolovoza 2016. – Brodsko-posavska županija uspješno je provela je projekt „Zajedno danas za sutrašnje zapošljavanje” financiran iz…