844 0

Drage Novogradiščanke i Novogradiščani, dragi naši sugrađani!

 

Čestitamo vam od srca Dan grada i blagdan Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije, njegove zaštitnice. S ponosom slavimo ovaj dan, zahvalni svim generacijama naših sugrađana koji su svojim marom u protekle 264 godine stvarali grad ljepote, kulture, tolerancije i ljudske topline – grad po mjeri čovjeka. Kao i u trenucima stvaranja samostalne i neovisne Hrvatske, i danas nam treba optimizma i vjere u vlastite snage, a radom i zajedništvom moguće je doseći i najzahtjevnije ciljeve.


Ponosni na svoj grad i uvjereni u našu sposobnost da zajedno odgovorimo na izazove koje nosi vrijeme što dolazi, uvjereni u nepresušni potencijal što ga, kao i uvijek kroz povijest predstavljaju njegovi građani, proslavimo ovaj dan s osmijehom na licu i u ozračju zajedništva, poštovanja i ljubavi prema našem gradu.


Drage Novogradiščanke i Novogradiščani, uz želju za dobrim zdravljem, radošću i uspjehom, u životu od srca vam čestitamo Dan grada Nova Gradiška i blagdan Bezgrešnog začeća Blažene djevice Marije!

Related Post

ZADOVOLJNA MARIJANA PETIR

Autor - 22/01/2015 0
Prihvaćen prijedlog hrvatske zastupnica Marijana Petir o korištenju financijskih potpora Hrvatskoj za uvođenje zdravih obroka Marijana Petir nakon jučerašnje sjednice…