7. PRVENSTVO HALS-a (Hrvatske atletske lige sjever) U VIŠEBOJU (TROBOJU) ZA LIMAČE I LIMAČICE

1160 0

NAZIV NATJECANJA: 7. PRVENSTVO HALS-a U VIŠEBOJU (TROBOJU) ZA LIMAČE I LIMAČICE

ORGANIZATOR: Atletski klub Nova Gradiška

MJESTO: Gradski stadion, Ljudevita Gaja b.b., Nova Gradiška

DATUM: 12. lipnja 2010. godine (subota)

POČETAK: 10,00 sati

INFORMACIJE: Sandra Ivanović 098 315 213, 091 506 0017sandra.ivanovic1@sb.t-com.hr

OPĆE NAPOMENE: – pravo nastupa imaju limači i limačice 1999. godište i mlađi, – prijaviti se može do 5 limača/ica (može i dvije ekipe), boduju se po četiri, – svaki od limača/ica prolazi sve tri discipline (troboj), dok je štafeta zasebna disciplina, – kod skokova i bacanja svaki natjecatelj ima pravo na četiri pokušaja – mjerenje rezultata i obrada podataka je elektroničko – podloga stadiona je asfaltna, trči se u tenisicama – natjecatelji moraju nastupiti u klupskim dresovima

DISCIPLINE: TROBOJ: 60 m, skok u dalj zona, bacanje vortexa ŠTAFETA: 4 x 100 m

BODOVANJE: Bodovanje je pojedinačno i ekipno. Pojedinačno se boduje prema IAAF višebojskim tablicama svaka od tri discipline troboja, zbrajanjem bodova po disciplinama dobiva se najbolji u troboju. Ekipno se boduju po četiri predstavnika ekipe iz kluba podjelom bodova prema poretku od 50 do 1 u svakoj disciplini troboja. Štafete se ne boduju. Kod skoka u dalj i vortexa natjecatelji imaju 4 pokušaja. Mjerenje vremena je elektroničko.

NAGRADE: Medalje dobivaju prva tri u svakoj od disciplina troboja, pehare dobivaju prva tri najbolja u troboju, medalje dobivaju po tri najbrže štafete kod limača i limačica. Pehare dobivaju po tri najbolja kluba kod limača i limačica.

 ZA A.K. NOVA GRADIŠKA: – tajnik – Sandra Ivanović

Related Post