7.000 KUNA KAZNE ZBOG 253 KM/h

440 0

22. svibanj 2013. – U protekla 24 sata na području

policijske uprave evidentirano je 16 kaznenih djela. U strukturi općeg kriminaliteta 14 kaznenih djela su na štetu imovine i to devet (9) kaznenih djela krađe, dva (2) kaznena djela prijevare i tri (3) kaznena djela oštećenja tuđe stvari. U području prometa dogodile su se tri (3) prometne nesreće s materijalnom štetom. Evidentirana su tri (3) prekršaja narušavanja javnog reda i mira, jedan (1) prekršaj nasilja u obitelji, jedan (1) prekršaj zlouporabe opojnih droga i jedan prekršaj iz Zakona o strancima.


SRBIN KRENUO PREKO GRANICE S KRIVOTVORNIM ISPRAVAMA – Policija je jučer oko 12 sati na graničnom prijelazu u Slavonskom Brodu prilikom granične kontrole zbog sumnje u kazneno djelo krivotvorenje isprave uhitila 38-godišnjeg državljana Srbije. On je jučer oko 12 sati iz Bosne i Hercegovine ušao na granični prijelaz Slavonski Brod s osobnim automobilom, BIH-registracija. Tijekom granične kontrole on je policijskim službenicima dao na uvid boravišnu i vozačku dozvolu Švicarske izdanu na njegovo ime za koje su policijski službenici izrazili sumnju da se radi o krivotvorinama. Policija protiv njega podnosi kaznenu prijavu zbog kaznenog djela krivotvorenje isprave.

 

PREKRTŠAJNI SUD U NOVOJ GRADIŠKI KAZNIO STZRANCA ZBOG KRIJUMČARENJA – Jučer oko 10 sati u mjestu Novi Varoš granična policija kontrolirala je osobni automobil VW Golf, BIH-registracija kojim je upravljao 52-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. Prilikom pregleda prtljažnog prostora automobila policijski službenici su pronašli 60 komada tableta koje sadrže tvari koje se nalaze na popisu opojnih droga. Policija je protiv njega podnijela optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga, koji ga je jučer proglasio krivim, te mu izrekao novčanu kaznu u iznosu od tisuću i četiri stotine kuna i zaštitnu mjeru oduzimanja tableta. Stranac je novčanu kaznu odmah u cijelosti platio.

 

7.000 KUNA KAZNE ZBOG 253 KM/h – Prometna policija je jučer oko 23 sata na južnom kolničkom traku autoceste Bregana-Lipovac kod Slavonskog Broda prilikom nadzora brzine kretanja vozila za osobni automobil BMW 550, njemačkih registracija, kojim je upravljao 43-godišnji njemački državljanin izmjerila brzinu od 253 kilometra na sat. Policijski službenici su vozaču izdali prekršajni nalog uz novčanu kaznu od sedam tisuća kuna i 500 kuna za troškove postupka, što je vozač odmah u cijelosti platio.

Related Post