TEŠKA KRAĐA U NOVOJ GRADIŠKI

408 0

21. svibanj 2013. – U protekla 24 sata na području policijske

uprave evidentirano je 11 kaznenih djela. U strukturi općeg kriminaliteta svih 11 kaznenih djela su na štetu imovine i to sedam (7) kaznenih djela krađe, dva (2) kaznena djela teške krađe i dva (2) kaznena djela utaje. U području prometa dogodilo se pet (5) prometnih nesreća od kojih dvije (2) s ozlijeđenim osobama ( jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede i jedna osoba lakše ozlijeđena ) i tri (3) prometne nesreće s materijalnom štetom. Evidentirana su i dva (2) prekršaja narušavanja javnog reda i mira.

 

KAZNENO DJELO – Policija je jučer dovršila kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom iz Nove Gradiške zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška krađa. Kazneno djelo se dogodilo u Novoj Gradiški u razdoblju od 18. do 20 svibnja kada je nepoznati počinitelj provalio u radionicu vlasništvo 39-godišnjaka iz Nove Gradiške i posjekao električne kablove na više električnih strojeva, a potom s police za alat otuđio oko 60 metara produžnog kabla, čime je oštetio vlasnika radionice za par tisuća kuna. Policijski službenici protiv 38-godišnjeg muškarca iz Nove Gradiške podnose posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu kao nadopunu kaznene prijave zbog kaznenog djela teške krađe.


PROMETNA NESREĆA –  Jučer oko 15 sati na sjevernoj kolničkoj traci autoceste Bregana-Lipovac kod mjesta Oprisavci dogodila se prometna nesreća u kojoj je teške tjelesne ozlijede zadobila 55-godišnjakinja, državljanka Slovenije. Ona je upravljala osobnim automobilom Renault Laguna, slovenskih registracija i kretala se iz smjera istoka prema zapadu. Kod mjesta Oprisavci iz za sada nepoznatih razloga izgubila je nadzor nad vozilom i sletjela s ceste na sjevernu zelenu površinu, kojom prilikom je došlo do prevrtanja automobila i probijanja zaštitne ograde, a potom i požara na vozilu, koje je nakon što se žena uspjela izvući iz vozila u cijelosti izgorjelo. Liječnička pomoć pružena joj je u bolnici u Slavonskom Brodu gdje je zadržana na liječenju. Policija je obavila očevid na mjestu prometne nesreće, te utvrđuje okolnosti pod kojima je došlo nje, nakon čega će postupiti sukladno zakonu.

Related Post