POTUKLI SE NA KRAJU NOĆNOG PROVODA

440 0

15. studeni 2012. – Jučer je na području policijske uprave evidentirano

devet (9) kaznenih djela. U području prometa dogodile su se tri (3) prometne nesreće od kojih jedna (1) s ozlijeđenim osobama (jedna osoba lakše ozlijeđena) i dvije (2) prometne nesreće s materijalnom štetom. Također su zabilježena dva (2) prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, jedan (1) prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji i jedan (1) prekršaj iz Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti.

 

KAZNENA DJELA

Policija je jučer u Slavonskom Brodu prilikom kontrole osobnog automobila WV Golf, SB-registracija kod dvojice muškaraca u dobi od 27 i 29 godina, iz Slavonskog Broda pronašla oko 4 grama suhe biljne tvari za koju se preliminarnim testom dobila pozitivna reakcija na opojnu drogu tipa marihuana. Protiv njih biti će podnijete kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo zlouporaba opojnih droga.

 

U utorak u dopodnevnim satima policija je zaprimila bolničku prijavu za 18-godišnjaka iz Slavonskog Broda, koji je zatražio liječničku pomoć radi tjelesne ozlijede koju je zadobio od nepoznate osobe u nedjelju u jutarnjim satima. Policija je provela istraživanje i utvrdila da se 18-godišnjak u nedjelju oko 4,30 sati u Slavonskom Brodu u Naselju Slavonija (I) susreo s 20-godišnjakom s područja općine Brodski Stupnik i tom prilikom je došlo prvo do verbalnog sukoba između dvojice mladića, a potom je 20-godišnjak i fizički napao 18-godišnjaka i zadao mu tjelesne ozlijede zbog kojih je zatražio liječničku pomoć u Općoj bolnici u Slavonskom Brodu. Policijski službenici su 18-godišnjaku uručili osobne podatke 20-godišnjaka radi mogućeg pokretanja privatne tužbe. Policija nastavlja istraživanje radi postojanja mogućnosti učestvovanja i drugih osoba i okolnosti na osnovu kojih će se okvalificirati taj događaj ( dali se radi o prekršaju ili kaznenom djelu).

Related Post