SURADNJA POLICIJE I ŽUPANIJSKOG CENTRA 112

813 0

SLAVONSKI BROD, 15. studeni 2012. – Načelnik Policijske uprave brodsko-posavske Ante Zovak i zamjenik načelnika policijske uprave Ivica Ostrun, posjetili su početkom tjedna, Područni ured za zaštitu i spašavanje Slavonski Brod

u cilju promicanja uspješne suradnje između policije i centra 112. Inače, pročelnik Područne službe za zaštitu i spašavanje Pavo Baričić, aktivno se zalaže za promicanje uspješne suradnje sa svim službama čija redovita djelatnost svakodnevnicu čini sigurnijom, a područje naše županije ugodnije za življenje, s posebnom pozornošću na što boljoj suradnji sa policijom. Na radnom sastanku, analizirali su rezultate dosadašnje suradnje, posebno Operativno-komunikacijskog centra policijske uprave i Županijskog centra 112, nastavku edukacije djece u osnovnim školama i vrtićima, kao i pravovremenim kontaktima u kriznim situacijama.

 

Također je dogovorena buduća suradnja na zajedničkom djelovanju u edukacijama najmlađih u području zaštite i spašavanja, poglavito na područjima, koja su još uvijek zagađena minsko-eksplozivnim sredstvima, te nastavku dobre suradnje i komunikacije s ciljem što brže i kvalitetnije reakcije u kriznim situacijama – navodi se u priopćenju Policijske uprave brodsko-posavske.

Related Post