ZAKLADA POLICIJSKE SOLIDARNOSTI

792 0

GORNJI BOGIĆEVCI, 15. studeni 2012. – Bilo jer danas zadovoljstva na licima Jasminke Klarić, voditeljice Narodne knjižnice i čitaonice “Grigor Vitez” i općinskog načelnika i ravnatelja knjižnice Pave Klarića.

Zaklada policijske solidarnosti koja djeluje pri MUP-u RH donirala je knjižnici 130 knjiga i slikovnica za djecu uzrasta od 1. do 4. razreda. Bit će zato zadovoljstva na licima i malih čitatelja knjižnice u Gornjim Bogićevcima koja je nizom prigodnih aktivnosti obilježila Mjesec hrvatske knjige, koji je danas i službeno završio.

 

U ime Zaklade knjige je za knjižnicu Pavi Klariću predao Dubravko Novak, voditelj projekta “Knjigama do osmijeha”. Govorio je o aktivnostima Zaklade i istaknuo da ona što financijski pomažemo policijskim službenicima u teškim životnim situacijama, nastoji uljepšati i život široj društvenoj zajednici. Nedavno je Zaklada primila veću donaciju knjiga koje su podijeljene svim Policijskim upravama, koje su ih darovale ustanovama koje skrbe o djeci, a dio su zadržali za prilike kakva je danas bila u Gornjim Bogićevcima. Dodjeli knjiga bili su nazočni Mato Topić i Mira Voloder voditeljica službe za granicu Policijske uprave brodsko-posavske.

 

Related Post