SVJEDOČENJA ŠTIĆENIKA ZAJEDNICE „SUSRET“

343 0

OKUČANI, 15. studeni 2012. – Skup svjedočenja štićenika Zajednice Susret sa Ivanovca u organizaciji Narodne knjižnice i čitaonice Okučani prigodom Mjeseca hrvatske knjige i Mjeseca borbe protiv ovisnosti plod je dugogodišnje suradnje.

U posljednjih 13 godina koliko djeluje Zajednica „Susret“ na Ivanovcu traje kontinuirana suradnja. Svi o ni koji su se danas okupili u Domu kulture u Okučanima, među kojima su bili Zrinko Kapetanić, načelnik Policijske postaje Okučani i predsjednik Općinskog vijeća, Ivica Pivac, mogli su čuti svjedočenja pet štićenika Zajednice „Susret“ koje je predvodio terapeut Dario Pauković. Otvoreno su govorili o tome kako su postali ovisnici, te kako su se odlučili na liječenje i mukotrpan put u normalan život.

 

Organizirana je i prodajna izložba rukotvorina koje su izradili štićenici u Zajednici „Susret“ na Ivanovcu. Svi oni koji su ih kupili pomogli su njihov daljnji boravak u Zajednici.

Related Post

OKUČANI

Autor - 24/07/2012 0
U nedjelju, 22. srpnja 2012. godine, okučanski vjernici su se rastali sa svojim dosadašnjim župnikom fra DAMIROM PAVIĆ. Nakon tri…

14 GODINA TRADICIJE SPORTA

Autor - 14/01/2015 0
OKUČANI – U Okučanima, malom i ratom teško pogođenom kraju na zapadu Brodsko-posavske županije, klinci proteklih 14 godina vježbaju nanbudo,…