ADVENT U NAŠEM GRADU: Badnjak uz ribu i kuhano vino, Djed Božićnjak i danas darivao djecu 

1166 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 24.  prosinca 2022. – Osim u svojim domovima Novogradiščani su, zahvaljujući Gradu Nova Gradiška i gradskoj Turističkoj zajednici, slavili Badnji dan kod fontane u gradskom parku. Bilo je to tradicionalno predblagdansko druženje uz ribu i kuhano vino. Blagdanskom ugođaju danas je doprinijela i Gradska glazba koja je tijekom cijele godine, pa tako i na njenom kraju, Novogradiščanima podarila još jedan glazbeni ugođaj. 

Današnje druženje  nije propustio ni Djed Božićnjak koji je dočekivao djecu, družio se s njima i fotografirao,  a nije propustio obradovati ih i poklonima.

Iako  je rano za  konačnu ocjenu ovogodišnjeg Adventa u našem gradu  može se  zaključiti da je to bila posljednja u nizu ovogodišnjih manifestacija koja je na kraju godine potvrdila da se isplatio ovogodišnji trud gradske Turističke zajednice i njenih partnera. Nova Gradiška  kao grad se  može pohvaliti da ima tijekom cijele godine iznimno kvalitetne kulturne i zabavne sadržaje za sve dobne skupine i gradski park kao mjesto okupljanja i druženja.  

Nakon adventa, ovogodišnja  događanja u Čarobnoj šumi  nastavljaju se do kraja godine uz gastronomsku ponudu, 30. prosinca održat će se  Novogradiški WAERM UP PARTY,  a 2022. godina će završiti dočekom Nove godine uz Vagabundo band. Ljubitelji klizanja će i početkom  nove godine moći uživati na klizaljkama. 

Related Post