ALKOHOL: Uhićen muškarac koji je čašu razbio o glavu, bježao policiji i počinio niz drugih prekršaja

546 0

SLAVONSKI BROD, 8. ožujka 2024.  – U ugostiteljskom objektu u centru Slavonskog Broda 6. ožujka oko 21.20 sati 38-godišnjak je narušavao javni red i mir u alkoholiziranom stanju te si pritom razbio staklenu čašu od glavu.

 Nakon što je upozoren da napusti objekt vikao je i galamio na zaposlenicu, a potom se udaljio. Policijski službenici su ga ubrzo pronašli u blizini u osobnom automobilu kojim je upravljao pod utjecajem alkohola i pod prethodno izrečenom zabranom te je prouzrokovao prometnu nesreću (vožnjom unatrag udario u parkirano vozilo). 

Pokušao je  pobjeći policijskim službenicima  koji su ga spriječili u bijegu i uhitili. U policijskoj postaji su ga pregledali liječnici konstatiravši da nema težih ozljeda. Osumnjičeni je prilikom postupanja vrijeđao i omalovažavao riječima policijske službenike, koji su kod njega  pronašli i oduzeli dva preklopna noža. 

Policijski službenici protiv 38-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira uz izdanu naredbu o određivanju mjere opreza zabrane posjećivanja ugostiteljskog objekta te mu je izdan obavezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana. Protiv njega policijski službenici podnose  prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.  Optužni prijedlog podnose i protiv 48-godišnjeg zaposlenika ugostiteljskog objekta zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (vikao i galamio, vrijeđajući riječima 38-godišnjaka). 

Related Post

FESTIVAL DANI ORISA 21  

Autor - 30/10/2021 0
Dani Orisa međunarodni su arhitektonski festival koji organizira Oris Kuća arhitekture iz Hrvatske, a održava se od 2001. godine.  Festival…

Koncert božićnih pjesama

Autor - 08/01/2018 0
Autor Ivanka Herceg NOVA GRADIŠKA – U mnoštvu prelijepih božićnih koncerata, koje su organizirala Kulturno-umjetnička društva jedan se zasigurno izdvaja,…