ANKETA – IZABERIMO POLITIČARA GODINE

1443 0

NOVA GRADIŠKA 10. siječanj 2011. – Novagra.hr vam nudi zbor političara 2010. godine u Novoj Gradiški. Mnogi će vjerojatno pomisliti zašto se ovakva anketa uopće provodi, smatrajući da političari, generalno, ne zaslužuju izbor najboljeg. Anketa je ipak pokazatelj stanja u političkom i inom životu našega grada, pa i „zasluga“ pojedinih političara.

Anketa će na kraju pokazati tko je i najnepopularniji političar, a dosta toga reći i o trenutnom rejtingu stranaka.

 

U anketi je zastupljeno pet čelnika političkih stranaka, a dodani su gradonačelnik Josip Vuković, te župan Danijel Marušić i zamjenik župana Davor Vlaović, jer su i oni stanovnici našega grada, a uz to i visoko politički pozicionirani. Osim čelnih ljudi iz stranaka koje su na vlasti ili oporbi, u anketu su uvršteni i Marija Karlovčan – Subić (HSLS) i Ivan Žeruk odnedavno predsjednik HNS-a, čelnici stranaka koje su u proteklih 20 godina imale značajnu ulogu u političkom životu Nove Gradiške, a na posljednjim izborima nisu izborile mjesto u vijećničkim klupama. U anketu su uvršteni i Mladen Kaužljar najnoviji predsjednik HSP-a, Marko Kovre (SDP), predsjednik Savjeta mladih Grada Nova Gradiška i Dario Konjić, predsjednik mladeži HDZ-a.

 

Osim što možete glasovati ovu anketu i njene aktere ispod ovog teksta možete i komentirati. Napominjemo da ćemo, ako ih bude, skidati neprimjerene komentare.

 

Anketa će se provoditi do 15. veljače.

Related Post

ČOVJEKOVA DUHOVNA STRUKTURA

Autor - 03/10/2012 0
Osnivanjem Centra želi se pomoći čovjeku patniku, koji se muči besmislom, koji je ovisan, kojem je slobodna volja zarobljena, koji…